Slaapkamergordijnen zijn nodig voor de inrichting en het perfecte uiterlijk van uw slaapkamer. Gordijnen blokkeren het zonlicht van binnenkomen in uw kamer en geef u ook privacy van buitenaf. Gevoerde slaapkamergordijnen worden gebruikt voor isolatie en geluidsisolatie in uw slaapkamer. Om-gordijnen bij de halve prijs te kopen, moet je een doorzoeken maken.

U vindt verschillende kleuren, ontwerpen en stijlen in gordijnen; Kies het gordijn volgens uw slaapkamerstijl. Kom op de kleur van slaapkamergordijnen bij de inrichting en creëer een unieke stijl die harmonieert met uw slaapkamerontwerp. Sommige van de opties in slaapkamerluiken omvatten; Linnengordijnen, doos geplooide gordijnen, swag en jabot stijl- blinds, gelaagde jaloezieën, pure of transparante – blinds. Laten we deze blinds-stijlen één voor één bekijken.

Linnen gordijnen

Blauwe en kastanjebruine Hue van linnen-gordijnen zouden zeker de genade en gloed van uw slaapkamer verhogen. Vetgekleurde linnenwijken worden enorm gebruikt in moderne thema-slaapkamers. Het is jouw keuze als je gedempte of donkere kleuren wilt toepassen zoals paars, zwart, grijs of donkerbruin. Linnen blinds zijn goedkoop en zijn verkrijgbaar in talloze variëteiten van stijlen en kleuren. De gewenste optie moet een duurzame en gemakkelijk reinigbare linnen-blinds zijn.

Geplooide jaloezieën

Mensen gebruiken vaak box geplooide gordijnen in hun slaapkamers terwijl ze er netjes uitzien en je slaapkamer een op maat gemaakte look geven. Hoewel deze gordijnen duurder zijn dan eenvoudige gordijnen, maar ze voegen zeker een elegante uitstraling toe aan uw slaapkamerontwerp.

Pure of transparante blinds

Voor romantische koppels is er geen beste pasvorm dan pure of transparante gordijnen terwijl ze gekleurd licht in uw slaapkamer verspreiden. Pure gordijnen zijn verkrijgbaar in twee patronen; gewoon en getextureerd. U hebt een optie om uit de verschillende gordijndoeken te kiezen. Bloemen en ingewikkelde borduurkleding stellen u in staat om het gewenste effect met creatieve ideeën te vergroten. U kunt een spannende omgeving in uw slaapkamer maken door een geweldig idee te vinden. De grootste pro van pure gordijnen is dat ze veel zonlicht in je slaapkamer laten, terwijl het probleem is dat ze geen privacy betalen. Sheer gordijnen met gordijnen zijn echter goed om de privacy in uw kamer te behouden.

Swag en jabot stijl gordijnen

Voor een gastvrije look voor uw slaapkamerinterieur, moet u Swag- en Jabot-stijlgordijnen gebruiken. Dit soort gordijnen kunnen in elke kamer worden gebruikt. Om swags en jabots te monteren, heb je drie opties; enkele, dubbele of drievoudige swags. SWAG- en JABOT-stijlgordijnen hebben zware stoffen nodig, zodat ze een beetje dure kant zijn.

Gelaagde gordijnen

Gelaagde jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en lichte kleuren. Gelaagde gordijnen worden bereid met zware stoffen en geven uw slaapkamer een mooie uitstraling. Overeenkomen met de kleur van de gordijnen met de rest van meubels, en het zou uw slaapkamer een fantastische uitstraling geven.

De kleur van de jaloezieën moet overeenkomen met de aangrenzende muren; U moet echter geen donkere kleur gebruiken op de aangrenzende lichtgekleurde muur. Het materiaal van de tinten moet worden gekozen volgens uw bekleding of meubels. Katoen en zijde gordijnen worden traditioneel door iedereen gebruikt; Nu heeft u echter ook optie van polyester en synthetische gordijnen. Voor een aangename uitstraling van je slaapkamer zijn de opties zelfgeschilderd, geweven en gekleurde patrooninten.

Slimme gordijnen? Jazeker, dan hoef je niet meer op te staan en gaan je gordijnen vanzelf open. Luxe he!